Skip to main content
Bedrijfsnieuws

Comfective nu officiële VoCoVo reseller voor de Nederlandse markt

By augustus 25th, 2021No Comments
Vocovo draadloze headset gebruik

Vocovo is de draadloze groepscommunicatie oplossing voor retail & hospitality branche. 

Of het nu gaat om een eenvoudige groepscommunicatie oplossing met draadloze headsets of een volledige integratie van spraak, data en sensoren, Vocovo kan het allemaal. Al meer dan 83.000 gebruikers op ruim 6.000 locaties in 21 landen maken gebruik van de Vocovo oplossing en het aantal groeit gestaag. Vooral in thuisland Engeland wordt het merk al veel toegepast. Onder andere M&S, Boots & Primark maken gebruik van de oplossing. 

Vocovo is dus geschikt voor een breed pallet aan retailers. Gedacht kan worden aan doe-het-zelf retailers, tuincentra, kledingzaken & diervoeders. Het gebruik van groepscommunicatie als oortjes en deze draadloze headsets resulteert in een significante verbetering van de werkprocessen. Medewerkers kunnen efficiënter communiceren en leggen hierdoor minder grote afstanden af. Tevens wordt er veel minder gebruik gemaakt van de intercom & DECT telefoon wat resulteert in een hogere klanttevredenheid en rust in de winkel. Een investering in een Vocovo oplossing betaald zichzelf dus terug, vaak al binnen enkele maanden.  

Hoe werkt de oplossing?

  • Gebruikers dragen een Vocovo S4 headset, met deze draadloze headset is de gebruiker in staat om kraakhelder over DECT frequenties te communiceren met een groep collega’s. Doordat er geen portofoon / radiosignalen worden gebruikt is de communicatie ruisvrij. 
  • Een basisstation ontvangt de signalen en stuurt deze door naar de desbetreffende gebruikersgroepen. Mocht er extra bereik nodig zijn, dan kan deze met repeaters worden bereikt waardoor bereik kan worden gegarandeerd. 
  • Optioneel kunnen call point drukknoppen worden geplaatst welke een ingesproken tekstbericht op de headsets geven. Er kunnen meerdere call points per winkel of horeca locatie worden geplaatst met ook meerdere spraakberichten. 
  • Indien de  oplossing worden verbonden met de cloud kan er allerlei data worden verzameld en worden doorgegeven via een online portal. Zo kun je zien hoe vaak een call button wordt geactiveerd en hoe snel de oproep wordt beantwoord,  

Vocovo

Vocovo & Comfective

Het partnership met Vocovo stond al een hele tijd bovenaan ons verlanglijstje. Met de toevoeging van VoCovo aan ons productportfolio kunnen we een totaalpakket aanbieden voor de Nederlandse retail en hospitality branche. Het merk is continu in ontwikkeling en ontwikkeld allerlei integraties die voor onze klanten het werkproces vereenvoudigen en de communicatielijnen korter maken. Bovendien hebben de draadloze headsets als grote voordeel dat kabelbreuken verleden tijd zijn. Hiermee bieden wij onze klanten een storingsvrije groepscommunicatie omgeving waar erg veel vraag naar is. 

Meer weten over Vocovo? Kijk eens op onze speciale Vocovo productpagina, Vocovo’s eigen website of neem contact op voor een kosteloze demo op locatie.  

Vocovo in een notendop:

Leave a Reply